Select Page

This post was originally published on this site

Als het plan van de CCP om de blanken uit te roeien, de 3F-plannen om de Verenigde Staten te verzwakken, te verknoeien en uiteindelijk te vernietigen, het BGY-plan (het omkopen en chantage met Tech, Geld en Seks) allemaal niet waar zouden zijn, dan zou je tijdens de Amerikaanse verkiezingen niet zien dat alle sociale media mensen het zwijgen opleggen en dat niemand durft te vragen waar het Dominion-systeem vandaan komt. Als de op één na grootste aandeelhouder van Peking University Founder Group, zegt de heer Guo Wengui als een betrokken partij het volgende: Peking University Founder Group is de originele ontwikkelaar van het Dominion-systeem. CCP’s Xi Jinping hield tijdens de Amerikaanse verkiezingen een interne bijeenkomst om te benadrukken: “Dit is de ultieme strijd tussen China en de Verenigde Staten. We moeten koste wat het kost Biden laten winnen en Trump laten verdwijnen.”

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

#post_policy ul{padding-left:0px !important;}
#post_policy ul li{
list-style:none !important;
display:inline-block !important;
padding:10px !important;
}
#post_policy ul li:hover,#post_policy ul li a:hover{text-decoration: none; !important;}
#disclaimer,#post_policy ul li{font-size:15px !important;}
#post_policy ul li a{font-size:15px !important;text-decoration: underline;}

Pin It on Pinterest

Share This